Roy Masin

Roy groeide op tussen de stenen en nam in 1982 de groothandel in mineralen over van zijn vader. In 1986 werd Roy officieel edelsteenkundige en vanaf die tijd reisde hij veel op zoek naar mooie en bijzondere mineralen, fossielen en meteorieten. Hij reisde name veel naar Brazilie, India, Japan, Rusland en de Verenigde Staten.

Ook organiseerde Roy veldwerk en avontuurlijke mijnexpedities naar Siberie. Dit alles vaak ondere extreme omstandigheden, op zoek naar de meest spectaculaire fossielen en mineralen.

Door zijn vele bezoeken aan mijnen en zijn deelname aan mineralenbeurzen over de hele wereld, heeft Roy een internationaal en exclusief netwerk over de hele wereld opgebouwd. Hij wordt dan ook regelmatig getipt als er een bijzondere partij is gevonden.

In december 2012 heeft Roy  "st1 gallery" geopend. St1 gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. Bezoekers stappen hier binnen in een andere wereld waar een unieke sfeer is gecreeerd en waar u uw ogen uitkijkt. Een prachtig, exclusief kunstobject van st1 gallery zal de sfeer en energie in uw woning of bedrijf zeker verhogen.

Roy Masin