Informatie omtrent coronavirus. Klik hier.

Onze collectie

Over st1 gallery

st1 gallery is de nummer één galerie op het gebied van edelstenen en mineralen met meer dan 50 jaar ervaring. Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

Voor binnen en buiten worden continu verschillende soorten edelstenen en mineralen rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin.

Kom kijken en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. Bij ons vindt u een unieke collectie decoratieve objecten vanaf 300 euro.

De galerie beschouwt het als haar missie om bezoekers de schoonheid te tonen van haar schatten en hoe bezoekers die kunnen integreren in hun werk- en woonruimte.

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos van verschillende objecten!

Hematiet

Coronavirus update: Geopend op gebruikelijke zaterdag

27 mei 2020

Beste klanten en vrienden van st1 gallery,

Het zijn bijzondere tijden. Voor ons als bedrijf heeft de gezondheid van u als klant en ons team de hoogste prioriteit bij het openblijven van de galerie.  

De Nederlandse regering heeft extra maatregelen bekendgemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Hier proberen wij zo goed mogelijk aan te voldoen.

De galerie blijft open
Wij helpen u graag in Baarn. We zijn tot op heden ‘gewoon’ geopend op de gebruikelijke zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur.

Per post
Mocht u niet langs willen/kunnen komen? U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid uw bestelling telefonisch of per email aan ons door te geven. De verzending verloopt via PostNL.

Neem dus gerust contact met ons op:
035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl

Wij hebben besloten onderstaande maatregelen te treffen
Reken zoveel mogelijk af met pin. Wij maken de pinautomaat zoveel mogelijk schoon.
Veel gehanteerde objecten (zoals deurklinken, handgrepen, koffiezetapparaat en tafels) zullen wij extra veel schoonmaken.
Peter en Roy zullen tot en met 6 april niet aanwezig zijn. Onze collega's nemen het over.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen of digitaal verder te helpen.

Hartelijke groet namens:
Peter, Sagaro, Ada, Ed, Max & Roy

st1 gallery_Ichthtyosaur

Uniek Ichthyosaurus skelet

1 juni 2019

Deze vrouwelijke ichthyosaurus is uniek omdat ze twee nakomelingen draagt die duidelijk zichtbaar zijn in haar onderbuik, waardoor ze een symbool is van vrouwelijkheid en moederschap.

Ichthyosaurus was een oud zeemonster dat ongeveer 251 miljoen jaar geleden, ongeveer 20 miljoen jaar voordat dinosaurussen tot stand kwamen, de oceanen regeerde. Ichthyosaurus betekent "Fish Lizards" in het Grieks. Ze bestonden 100 miljoen jaar. Ze stonden aan de top van de mariene voedselketen.

Meer informatie

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Aanmelden
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2020 st1 gallery - realisatie StudioDubbel

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

©2019 st1gallery - Realisatie StudioDubbel