st1 gallery-gallery in Baarn 1

Over st1 gallery

st1 gallery is de nummer één galerie op het gebied van edelstenen en mineralen. Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

st1 gallery heeft al meer dan 50 jaar ervaring en contacten over de gehele wereld.

Voor binnen en buiten worden continu verschillende soorten edelstenen en mineralen rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons hele assortiment met zorg en kennis is uitgezocht en regelmatig wordt aangevuld en vernieuwd.

Bij st1 gallery kunt u investeren in prachtige objecten uit de wereld van de geologie: kristallen, amethisten en andere prachtige mineralen, edelstenen en fossielen.

Kom kijken en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. st1 gallery heeft de meest unieke selectie van decoratieve stenen op voorraad in Nederland. Bij ons vindt u een unieke collectie decoratieve objecten vanaf 300 euro.

Een bezoek aan de galerie is absoluut het bezoeken waard voor een ieder die huis of bedrijf een waardevol en bijzonder accent wil geven.

Onze collectie

Nieuws

st1 gallery_Ichthtyosaur

Uniek Ichthyosaurus skelet

1 maart 2019

Deze vrouwelijke ichthyosaurus is uniek omdat ze twee nakomelingen draagt die duidelijk zichtbaar zijn in haar onderbuik, waardoor ze een symbool is van vrouwelijkheid en moederschap.

Ichthyosaurus was een oud zeemonster dat ongeveer 251 miljoen jaar geleden, ongeveer 20 miljoen jaar voordat dinosaurussen tot stand kwamen, de oceanen regeerde. Icthyosaurus betekent "Fish Lizards" in het Grieks. Ze bestonden 100 miljoen jaar. Ze stonden aan de top van de mariene voedselketen.

Meer informatie

st1 gallery_Amethyst big from brazil

Uniek Ichthyosaurus skelet

1 februari 2019

Wij zijn zeer blij om met dit exceptionele paar amethisten. Groeten uit het zuiden van Brazilië, het amethisthart van de wereld.

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Aanmelden
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2019 st1 gallery - realisatie StudioDubbel

©2019 st1gallery - Realisatie StudioDubbel