Hematiet

Over st1 gallery

st1 gallery is de nummer één galerie op het gebied van edelstenen en mineralen met meer dan 50 jaar ervaring. Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

Voor binnen en buiten worden continu verschillende soorten edelstenen en mineralen rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin.

Kom kijken en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. Bij ons vindt u een unieke collectie decoratieve objecten vanaf 300 euro.

De galerie beschouwt het als haar missie om bezoekers de schoonheid te tonen van haar schatten en hoe bezoekers die kunnen integreren in hun werk- en woonruimte.

Onze collectie

st1 gallery_Ichthtyosaur

Uniek Ichthyosaurus skelet

1 juni 2019

Deze vrouwelijke ichthyosaurus is uniek omdat ze twee nakomelingen draagt die duidelijk zichtbaar zijn in haar onderbuik, waardoor ze een symbool is van vrouwelijkheid en moederschap.

Ichthyosaurus was een oud zeemonster dat ongeveer 251 miljoen jaar geleden, ongeveer 20 miljoen jaar voordat dinosaurussen tot stand kwamen, de oceanen regeerde. Ichthyosaurus betekent "Fish Lizards" in het Grieks. Ze bestonden 100 miljoen jaar. Ze stonden aan de top van de mariene voedselketen.

Meer informatie

st1 gallery_Amethyst big from brazil

Zeer groot paar amethistgeode

11 april 2019

Wij zijn zeer blij om met dit exceptionele paar amethisten. Groeten uit het zuiden van Brazilië, het amethisthart van de wereld.

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Aanmelden
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2020 st1 gallery - realisatie StudioDubbel

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

©2019 st1gallery - Realisatie StudioDubbel