Corona update: tot en met 19 januari gesloten

16 december 2020

Comform de recent afgekondigde nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid zal de galerie tot en met 19 januari gesloten blijven.

Vanzelfsprekend zijn wij bereikbaar per e-mail voor eventuele vragen. Wij zijn graag bereid u via foto of video van informatie te voorzien. Eventueel kunnen wij aangekochte stukken bij u afleveren.

Hartelijke groet namens:
Peter, Sagaro, Ada, Ed, Max & Roy

Mind blowing Amethyst - biggest ever?

21 september 2020

Proud and excited to have sold this giant wonder of nature to a yet to be announced art project in an equally spectacular destination. Combined forces of nature, gravity, dedicated craftsmanship and architectural / artistic vison, sooo cool!

Klik hier voor meer informatie!

Uniek Ichthyosaurus skelet

1 juni 2019

Deze vrouwelijke ichthyosaurus is uniek omdat ze twee nakomelingen draagt die duidelijk zichtbaar zijn in haar onderbuik, waardoor ze een symbool is van vrouwelijkheid en moederschap.

Ichthyosaurus was een oud zeemonster dat ongeveer 251 miljoen jaar geleden, ongeveer 20 miljoen jaar voordat dinosaurussen tot stand kwamen, de oceanen regeerde. Ichthyosaurus betekent "Fish Lizards" in het Grieks. Ze bestonden 100 miljoen jaar. Ze stonden aan de top van de mariene voedselketen.

Meer informatie

Zeer groot paar amethistgeode

11 april 2019

Wij zijn zeer blij om met dit exceptionele paar amethisten. Groeten uit het zuiden van Brazilië, het amethisthart van de wereld.

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2021 st1 gallery - realisatie StudioDubbel