Over st1 gallery

St1 gallery heeft in december 2012 haar deuren geopend en is absoluut het bezoeken waard voor iedereen die iets bijzonders zoekt! St1 gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. U waant zich werkelijk in een museum.

St1 gallery heeft vele exclusieve stukken op voorraad vanaf 300 euro. Wij hebben onder andere een bijzonder assortiment amethyst en versteend hout en onze uitgebreide collectie bergkristal is uniek in Europa! Maar ook kunt u bij ons vele andere soorten mineralen en fossielen en meteorieten vinden.

Zoekt u voor uw woning iets moois, dat bovendien iets toevoegt en een positieve invloed kan hebben op sfeer en energie, denk dan eens aan een stuk “kunst der natuur”: een modern en verfrissend alternatief voor het traditionele beeld of schilderij.

Ook een ruimte in uw bedrijf krijgt met een van onze stukken een hele bijzondere uitstraling. Met een plak versteend hout aan de muur in plaats van een schilderij of een persoonlijk door u uitgezocht mineraal of fossiel in plaats van een beeld, heeft u een zeer exclusief en prachtig kunstwerk in uw bedrijf.

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Aanmelden
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2020 st1 gallery - realisatie StudioDubbel