Medewerkers

Roy Masin

Al van jongs af aan ben ik omringd door de stenen maar mijn liefde voor vooral de mineralen is pas ontstaan toen ik het bedrijf in 1982 van mijn vader overnam.
Mijn zoektocht naar deze prachtige kunst der natuur heeft me op bijzondere plekken over de hele wereld gebracht en vele ontmoetingen met al even bijzondere mensen opgeleverd.

Over bijzondere mensen gesproken; graag wil ik de rest van ons team aan u voorstellen:

Peter van Elswijk

Peter werkt sinds eind 1992 in ons bedrijf.` De sfeer die Peter in de zaak brengt en zijn kennis van de stenen, maken hem onmisbaar voor ons bedrijf. De gedichten en uitspraken van Peter zijn uitgegeven in vier bundels. Zijn lijfspreuk: “Wie een hart heeft voor stenen, heeft geen stenen hart”, is inmiddels beroemd in stenenland.
Dankzij Peter en zijn zoon Sagaro loopt de zaak gewoon door in de weken dat ik op zoektocht ben naar nieuwe mooie mineralen en fossielen.

Sagaro van Elswijk

Sagaro is sinds april 1999 werkzaam in ons bedrijf. Begonnen als technische man, is Sagaro in de loop der tijd uitgegroeid tot allrounder die zichtbaar geniet van zijn werk. Met zijn liefde voor stenen en know-how van onze voorraad is hij een grote hulp voor onze klanten.
Vader en zoon vullen elkaar perfect aan en zorgen voor de unieke sfeer van onze zaak.

Ada Doppenberg

Ada doet alweer sinds mei 1995 de administratie voor ons bedrijf. Efficiënt, betrouwbaar en geduldig waakt Ada over de onmisbare schakel tussen praktijk en papier. Hoewel in de coulissen aan het werk, zeer gewaardeerd door collega’s, leveranciers en klanten.

Ed Pieters

Ed is onze multigetalenteerde duizendpoot. Ed verzamelt mineralen en fossielen sinds 1969. Zijn specialiteiten zijn agaten, thundereggs, versteend hout en mijnbouw. Met name van vindplaatsen uit: USA, Polen en Duitsland, waar hij actief zoekt. In Oregon, USA is er een vindplaats naar Ed vernoemd: Eddy bed en Dutch donny in de Ochoco mountains.

Max Masin

Max werkt van jongs af aan al mee in de zaak. Na zijn studie zorgt hij voor een goede marketing van ons bedrijf.

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@st1gallery.nl
www.st1gallery.nl

Contactformulier
Aanmelden
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2020 st1 gallery - realisatie StudioDubbel