Pyriet

Beschikbaar

Hoogte: X cm
Breedte: X cm
Diepte: X cm
Gewicht: 
Vindplaats: Peru
Nummer: A1285

Maandelijkse kosten:
€ 36,- per maand voor de huur.

Eenmalige kosten:
€ 0,21 cent per kilometer (levering en ophalen).
€ 46,- All Risk verzekering.

Meer informatie over de pyriet
Cluster van pyrietkristallen  Pyriet is ijzersulfide en ontstaat door de combi van zwavel (ontstaat als planten of dieren vergaan) en ijzer dat op veel plekken in de grond zit. Bijzonder zijn de prachtige kubuskristallen die kunnen wedijveren met de mooiste architectonische kunstwerken. Vanwege de mooie goudkleur en glans dachten de eerste vinders dat ze goud gevonden hadden en wordt het ook wel “gekkengoud” of “foolsgold” genoemd.

Tip voor het gebruik
Staat stevig op zichzelf zonder enige steun. Schoonhouden kan eenvoudig door afstoffen maar pyriet kan ook goed tegen water en afwasmiddel.

Hoe werkt huren bij LUMAX?

Stap 1: Huren

Druk op de button 'huren' linksbovenaan de pagina.

Zo stuur jij direct een email naar ons. Geef hierin aan hoe lang u dit stuk wilt huren en waar jouw organisatie zich bevindt.

Wij nemen binnen 24 uur contact met jou en de verhuurder op. Na een akkoord op de offerte wordt alles in werking gesteld.

Stap 2: Betaling

Voor levering dienen de volgende papieren ondertekend te worden: verzekering, offerte en transport.

 Vooraf worden transport, één maand huur en verzekering betaald. Verdere huurkosten worden door middel van een automatische incasso maandelijks doorbelast.

Meer dan één object huren?
Geef dit aan in de email. 

Stap 3: Levering

De verwekingstijd duurt 1 werkdag. Het object wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Bij levering teken jij dat het object in goede orde ontvangen is.

Na afloop halen wij het object op en controleren wij deze op eventuele schade.